Close

Samla poäng från dina vardagsinköp till resor världen över

Alla kan resa i Business Class med poäng från sina vardagsinköp.

ad-image

En guide för att samla EuroBonus-poäng från dina vardagsinköp till resor världen över

artikeln senast uppdaterad: 2023.01.07

Våra vardagsinköp som generar en flygresa i Business class varje år. I detta inlägg förklarar jag hur vi samlar EuroBonus-poäng på våra vardagsinköp till resor världen över. Vart drömmer du om att resa?

Har du någon gång tänkt när du flugit, att det hade varit så mycket bättre att få sitta i Business Class stället för ekonomi? Du behöver inte flyga för att tjäna poäng till sådana resor, eller betala med kontanta medel. Du behöver inte ens ha satt din fot i ett flygplan innan du bokar din första poängresa i Business Class. Tack vare poäng som du får från alla dina vardagsköp med ett SAS AmericanExpress kort, kan du flyga Business Class gratis 1-2 ggr per år, beroende på vilket av American Express korten du har. Det är inte svårt att samla ihop poäng från sina vardagsinköp till sin första drömresa. Dina vardagsinköp kommer resultera i att du kan boka en trevlig resa för dina poäng. Lättförtjänta poäng på vardagsinköp som du ändå skulle gjort med ditt vanliga bankkort. Ju mer du använder kortet på dina vardagliga inköp (som man ändå måste göra) desto snabbare kan du boka en bonusresa i Business class.

Steg 1. Bli EuroBonus-medlem

Eurobonusnumret är det viktigaste!

Grunden i all poängintjäning är att du har ett medlemskap hos EuroBonus. Att bli medlem i EuroBonus är gratis. Dina poäng är giltiga i 5 år så det gör att du har gott om tid att samla ihop till en lyxig resa. EuroBonus-programmet har hundratals samarbetspartners och det är lätt att samla poäng. Genom att samla på sig poäng med hjälp av kreditkort, webbhandel och att planera sina vardagliga inköp kan det enkelt generera en lyxig resa till ditt drömresemål.

När man har blivit EuroBonus medlem och därmed skapat ett inlogg på sas.se, har man blivit tilldelad ett personligt EuroBonusnummer. Det består av en bokstavskombination EBB, EBS, EBG eller EBD följt av ett niosiffrigt unikt eurobonusnummer. Bokstäverna betyder Eurobonus Basic Member, Silver, Gold och Diamond. Bokstäverna kan ändras från år till år beroende på om din statusnivå höjs eller sänks, men dina siffror är alltid desamma. Du ska alltid uppge ditt EuroBonusnummer när du ska flyga med SAS eller Star Alliance. Om Du inte har angivit numret vid bokning av en flygbiljett kan du göra detta på flygplatsen vid incheckning. Det går även att efterregistrera poäng efter en flygning på SAS hemsida, det är dock alltid enklast att göra det ifrån början.

Steg 2. kombinera ditt nuvarande betalkort / SAS American Express eller SAS Mastercard kreditkort med ditt EuroBonusmedlemskap! 

Om du vill ansluta ditt nuvarande betalkort (VISA /Mastercard) till EuroBonus, kan du göra det redan nu. Du kan koppla alla dina kort du använder till något som heter EuroBonus Everyday. Du får då poäng på alla köp du gör hos någon samarbetspartner till EuroBonus (fysiska butiker, restauranger). Du kan också göra dina onlineköp genom SAS online shoppingportal (över 400 butiker), tänk refunder principen där du får poäng oavsett vilket kort du checkar ut och betalar med. Du får poäng per 100 kr spenderat i utvald butik, och har du ett SAS-anslutet kreditkort (SAS American Express eller SAS Mastercard) tjänar du även poäng som kortet ger spenderat per krona (det blir alltså dubbla poäng).

Om du däremot vill ha poäng på alla köp du gör i vardagen, oavsett var du handlar, behöver du skaffa ett SAS anslutet kreditkort. Poängintjäning varierar beroende på vilket av korten du har (10, 15 eller 20 poäng per 100kr).

Vi använder oss av SAS American Express kort

Du tjänar poäng på alla köp du gör med ditt SAS American Express kort. SAS American Express korten finns i tre olika varianter på kreditkort:

Classic: 10 poäng / 100 kr spenderat
Premium: 15 poäng / 100 kr spenderat
Elite: 20 poäng / 100 kr spenderat

Vi använder oss av ett SAS AmericanExpress Premium kort (ibland med tillhörande extrakort som är kostnadsfritt, eller med varsitt huvudkort beroende på hur vår spend ser ut för året) när vi gör våra vardagliga inköp, oavsett om det är en dagens lunch, veckohandling i mataffären eller tankar bilen. För varje spenderad krona med kortet kommer vi närmare att kunna boka en bonusresa i Business Class. Vi gör våra onlineköp genom SAS online shoppingportal, där vi får ”double dipping” genom att betala med vårt American Express kort. Då får du dels poäng genom att handla med kortet, dels extrapoäng som den specifika butiken erbjuder per spenderad krona. Handlar vi med vårt premium kort för 500 sek där portalen erbjuder 50 poäng per 100 sek, blir det 500 x 0,15 (Amex premium) + 500 x 0,5 (poäng från portalen) = 325 poäng. Skulle man betalat med ett vanligt betalkort som inte är SAS anslutet, hade man i stället tjänat 250 poäng. Många bäckar små!

Vilket av SAS AmericanExpress korten vi har varierar från år till år, då vi ibland har olika spend men också brukar passa på att uppgradera / byta kort om det är något bra erbjudande på välkomstbonus av poäng. Villkoren för att tillgodose sig bonusen är ofta att man handlar för en viss summa inom en viss tid. Andra typer av bonuskampanjer brukar vara vid nytecknande av kort, där villkor för att tillgodose sig bonus brukar vara att man inte har, eller har haft ett American Express kort dem senaste sex månaderna (även den som står som extrakortsinnehavare räknas ofta hit). Läs villkoren innan du tecknar / uppgraderar för att se vilket erbjudande som passar dig bäst. Många uppgraderar / byter sitt SAS American Express kort och huvudkortinnehavaren bjuder in den som stått som extrakortsinnehavare, då hamnar både välkomstbonus + värvningsbonus i den gemensamma poängpotten om ni har ett Point Sharing konto och delar poäng med varandra.

** Om du skaffar ett American Express kort måste du själv synka kortet till EuroBonus, och det gör du här efter att du blivit medlem och fått hem ditt kort.

Point Sharing Group – dela poäng mellan dig, vänner & familj!

Detta tar poängsamling till ytterligare en nivå, att komma närmre sin drömresa. Om ni är flera personer i en familj eller goda vänner som samlar EuroBonus-poäng kan ni ha en Point Sharing Group för upp till åtta personer och på så sätt samla poäng på ett gemensamt konto. Alla poäng ni tillsammans tjänar in hamnar på det kontot oavsett om det är genom vardagsinköp, flygning eller hotellbokningar osv. Alla medlemmar i Point Sharing gruppen kan använda poängen. Det är bra att använda hela gruppens poängsaldo även när man vill boka en bonusresa med AmericanExpress 50% poängrabatt (2-4-1 voucher).

people sharing seafood

Point Sharing Group – Dela poäng mellan dig, vänner & familj!

Om du vill läsa mer om Point-Sharing Group, kan du läsa inlägget här.

Om du vill maxa din poängintjäning – kombinera ditt SAS American Express med ett SAS Mastercard kort

För dem allra flesta som samlar EuroBonus-poäng, är det vanligt att man kombinerar sitt SAS American Express kort med ett SAS Mastercard kort. Mastercard accepteras överallt i världen och därför är det ett överlägset kort där du vet att du alltid får poäng på alla dina köp eftersom att American Express kort inte accepteras överallt, mer vanligt att det inte accepteras i mindre lokala butiker eller butiker som är privatägda. SAS EuroBonus Mastercard erbjuder två olika kort, ett standardkort och ett premiumkort. SAS Mastercard korten synkas automatiskt till ditt EuroBonus nummer om du redan är medlem och har skapat ett EuroBonus konto. SAS Mastercard har till skillnad mot American Express, dubbla poängkampanjer flera gånger per år vilka är perfekt att planera sina större inköp på där du tjänar dubbla poäng under x antal dagar. Många poängsamlare inväntar en sådan kampanjhelg för att exempelvis köpa nya möbler, tanka alla fordon, köpa presenter, storhandla m.fl. Med SAS EuroBonus Mastercard kort kan du inte resa 2 personer för 1, vilket man kan göra om man har ett SAS American Express kort, vilket gör att det kortet är det du ska prioritera dina inköp på för att få din 50 % poängrabatt. Mer om det längre ned.

AmericanExpress blir allt mer vanligt som betalningsmetod och är det någon butik där du handlar ofta, prata med dem om dem inte erbjuder AmericanExpress som betalningsmetod. Min frisör och djuraffär accepterade tidigare inte Amex, men efter att jag berättade att det var viktigt för mig och att dem ändå förlorar på att jag i stället skulle gå till någon annan, så ordnade dem det direkt. Till och med torghandlarna som säljer jordgubbar på sommaren där vi bor har numera Amex som betalningsmetod. 

Steg 3. Börja samla poäng. Vart ska jag handla?

Du ska fortsätta göra dina vanliga inköp i vardagen som du gör idag, men byt ut ditt nuvarande betalkort mot ett SAS-anslutet kreditkort för att få poäng på alla köp oavsett var du handlar.. Vill du maxa din poängintjäning kombinerar du både SAS American Express kort med SAS Mastercard kort. Om du gör det till en vana om du göra onlineköp, att alltid kolla om den butiken du tänker handla på, antingen finns genom EuroBonus everyday eller online shoppingportal. Använd ditt SAS kreditkort som betalningsmetod till alla dina vardagsinköp och har du kommit en lång bit på väg att bli en duktig poäng-samlare och kunna boka din årliga resa i Business class. Här är några exempel på hur du samlar poäng:

Matinköp, tanka bilen, frisör, kläder, restaurang, presenter, Tradera, Spotify, Storytel, Postkodlotteriet, betala räkningar osv.

 • Dagliga inköp med SAS anslutet kreditkort (mat, hygien, drivmedel osv)
 • Få välkomstbonus när du skaffar AmericanExpress eller SAS Mastercard kort
 • Koppla alla dina betalkort/ kreditkort till EuroBonus everyday (butiker och restauranger)
 • Tjäna Extra poäng under poängkampanjer (både online och fysiska butiker)
 • Gör dina onlineköp genom SAS online shopping portal (över 400 butiker)
 • Gör dina matinköp på Coop och växla dina coop-poäng till EuroBonus
 • Koppla ditt SAS kreditkort till Preem och få dubbla poäng när du tankar bilen
 • Handla hos SAS Partners (hyrbilsfirmor, över 600 hotell m.fl.)
 • Koppla dina betalkort till PayPal och betala dina abonnemang med SAS kreditkort
 • Tjäna poäng genom flygresor med SAS eller Star Alliance.
 • Gör större inköp med SAS Mastercard kort under dubbla poängkampanj helg
 • Planera storhandling av mat med SAS Mastercard kort under dubbla poängkampanj helg
 • Betala tillbaka på studielånet till CSN med kreditkortet
 • Köp presentkort på ICA / Willys, använd vid senare tillfälle
 • Kombinera ditt SAS Mastercard kort med Curve för att förlänga dubbla poängkampanj dagar
 • Lägg ut för dina vänner och betala med ditt kort, be dem swisha dig
 • Betala räkningar med ditt American Express kort och tjäna EuroBonus-poäng

Om du handlar via Klarna, välj då att betala med ditt Amex-kort och inte på faktura. Du får då poäng på alla köp, och du är dessutom skyddad av både Klarnas köparskydd och Amex köparskydd. 

Coop finns exempelvis med som samarbetspartner vilket gör att du både kan handla mat och tanka bilen och samtidigt tjäna poäng. Som medlem hos Coop har du möjlighet att växla alla dina medlemspoäng till Eurobonuspoäng. Du får 1000 EuroBonuspoäng per 10k insamlade medlemspoäng hos Coop, ibland har dem kampanjer och då kan du växla till större fördel.

Double Dipping

Vill du satsa högt, kan du använda dig av strategin “double dipping”. Det uppstår när du exempelvis använder ditt American Express för att handla på Coop, tjäna poäng på ditt köp genom att du betalar med ditt kort, sedan tjänar du Coop-poäng då du är MedMera kund, så att du sedan kan växla till EuroBonuspoäng. Ett annat exempel är när du handlar i SAS online shoppingportal när det är dubbla poäng kampanj, och du samtidigt betalar ditt köp med ditt American Express kort.

Även Preem är samarbetspartner med EuroBonus. Tjäna 2 EuroBonus per liter på Preems bemannade stationer. Du ansluter ditt bankkort online via ett formulär och du får dina EuroBonus-poäng varje gång du använder det kortet för att tanka.

Fortum har ett erbjudande där du tjänar 13.000 EuroBonus-poäng på ett år om du tecknar elavtal. Fortum erbjuder ett förmånligt teckningserbjudande där du får 10.000 poäng direkt som ny kund, plus 250 poäng per månad efter det. Efter ett år har det därmed kommit in 13.000 poäng.


SAS online shopping
onlinebutiker


EuroBonus everyday
fysiska butiker / restauranger


Koppla ditt SAS kreditkort till dina abonnemang & prenumerationer

Många tjänster har idag inbygd betalningsfunktion direkt när du är inloggad i företagets app eller om du är inloggad under ”mina sidor” där man kan välja att betala med kort i stället för Autogiro. Exempelvis High3G, Spotify, StoryTel, Postkodlotteriet, Tradera, Specsavers, Synsam, PayPal, CSN. Du kan koppla ditt SAS kreditkort till abonnemang eller prenumerationer som du redan betalar, för att få poäng på alla avgifter som du redan har. Om du har många autogiro, ändra det till e-fakturor i stället, då kan du alltid välja om du skulle vilja betala fakturan genom billhop eller Betalo om du skulle finnas ett behov. Själv använder vi sällan swish utan försöker så långt det är möjligt använda PayPal som vi kopplat till Amex kort. Vi betalar oftast Tradera och andra onlineköp auktioner genom PayPal.

Andra samarbetspartners till EuroBonus

Idag finns det en uppsjö av samarbeten mellan SAS EuroBonus och andra aktörer så som bensinkedjor (Preem), elleverantörer (Fortum), gymkedjor. Vill du hålla dig uppdaterad på kampanjer som kommer och går kan du klicka dig in på sas ”tjäna poäng hos partners”.

Betala räkningar med ditt American Express och tjäna poäng

Är du bara några tusen kronor från att tjäna ihop en American Express 2-4-1 voucher eller behöver du mer poäng för att kunna boka din bonusresa? Du kan betala dina räkningar och samtidigt tjäna EuroBonus-poäng. Vissa butiker accepterar inte American express som betalningsmetod, och är det en större summa som man vill ha poäng på (exempelvis reparation av bil, inköp av möbler, kontantinsats osv) går det enkelt att be om en faktura och betala genom billhop eller betalo.

Steg 4. När du har samlat ihop tillräckligt med poäng är det dags att boka din bonusresa i ekonomi, Business Class eller First Class

Nu när du tjänat ihop tillräckligt med poäng, kommer vi till den delen som är mycket roligare, att använda poängen till en resa som levererar en upplevelse utöver det vanliga. Nämligen möjligheten att flyga i business och first class, till en bråkdel av den vanliga kostnaden, eftersom att du bara betalar flygskatten. Den kostnaden vi lägger mot att resa lyxigt i Business class motsvarar årsavgiften för vårt American Express kort (1.200 sek per år med tillhörande extrakort) plus eventuella flygskatter. Vi gör våra vardagliga inköp som vi ändå skulle gjort om vi inte haft något American Express kort, och på detta sätt tjänar vi poäng som genererar en gratis resa varje år.

Som EuroBonus-medlem kan du boka bonusbiljetter världen över med SAS och alla andra partnerflygbolag (28st) inom Star Alliance. När man köper vanliga flygbiljetter för poäng kan poängpriset variera beroende på tillgänglighet och efterfrågan, men det som är mer lockande, är så kallade bonusresor. Bonusresor har ett fast poängpris. Poängpriset skiljer sig beroende på vilken destination (zon) du reser till i världen. Det enda som tillkommer utöver poängpriset är flygskatt (på Star Alliance partnerflyg tillkommer också en bokningsavgift på 450 sek per person). Flygskatten är olika beroende på destination, men brukar ligga mellan 500 sek – 2000 sek, desto längre bort du reser, desto högre flygskatt.

 • En bonusresa kan alltid ändras eller avbokas upp till 24h innan avresa.
 • Kostnaden för att ändra en biljett (namn, datum, destination) är 150 kr per biljett.
 • En påbörjad resa kan inte ändras.

Jag har i dessa inlägg beskrivit hur man går tillväga när man ska boka bonusresor antingen med SAS eller övriga flygbolag inom Star Alliance. Anledningen till att det skiljer sig åt, är att rena SAS flighter har ett lägre poängpris jämfört med övriga flygbolag inom Star Alliance. Så om du vill åka för det lägre poängpriset, kan du alltså bara resa dit SAS flyger, men om du vill ta dig någon annanstans i världen och åka med något annat flygbolag, behöver du betala det högre poängpriset för Star Alliance bonusresor.

Det tar ofta ett tag att bli duktig på att söka bonusresor, då tillgängligheten skiljer sig från biljetter som man kan köpa för kontanta medel. Om ni skaffat American Express kort med vår personliga inbjudningslänk, hjälper jag dig gärna att leta fram en bonusresa till ditt drömresemål om du själv har svårt att veta hur du ska söka fram bonusbiljetten. Kontakta oss på eurobonuspoang@gmail.com

Steg 5. Med SAS American Express kort kan du resa 2 personer för 1, du får alltså 50 % poängrabatt när du bokar din bonusresa

Det är med SAS AmericanExpress kort man får en 50% poängrabatt (kallas också 2-4-1 voucher). Den här vouchern är helt ovärderlig för många, även för oss. På bonusresor, kan man applicera sin 50% poängrabatt, vilket gör att du reser för halva poängpriset. Du kan applicera din 50% poängrabatt eller Fly Premiumrabatt på din bonusresa, du hittar din intjänade voucher längst upp efter att du sökt fram och klickat vidare på valda biljetter när du bokar resan https://www.sas.se/eurobonus/star-alliance-award-trips/. När du klickar på vouchern, kommer den att appliceras på din bokning, och poängpriset kommer halveras. Det enda du ska betala nu är flygskatterna för flygningen. Det gör du med ditt kreditkort (betalar du med ditt SAS anslutna kreditkort tjänar du poäng på flygskatterna). Vill man exempelvis flyga två personer i Business Class till Los Angeles tur och retur, kostar det vanligtvis 200 000 poäng, men med 50% förmån kostar det i stället 100 000 poäng för 2 personer.

Du får din 50% förmån när du har handlat för ett specifikt belopp under ett kalenderår (1/1-31/12) med kortet. Regeln är alltid att spenderingskravet gäller 1 januari – sista december. Den första januari varje år börjar spenderingskravet om igen och du har fram till sista december att uppnå en ny 50 % poängrabatt. Spenderingskravet för att uppnå sin 50% poängrabatt per kalenderår med sitt SAS American Express kort:

 • 100k med Classic,
 • 150k med Premium
 • 300k med Elite)
person holding smartphone riding airplane

Steg 6. Dina insamlade poäng hittar du när du är inloggad på sas

Alla dina poäng som du tjänat ihop från ditt SAS kreditkort, SAS online shopping portal, EuroBonus everyday samlas tillsammans. Du kan se ditt poängsaldo på ditt EuroBonuskonto när du är inloggad på sas.se. Du kan också enkelt se poängsaldo och historik i SAS-appen på din mobiltelefon. I SAS appen kan du också se dina bokade resor, hur många flygningar du gjort och hur länge du varit i luften. Du ser även din statusnivå och eventuellt hur långt du har kvar till att uppnå nästa statusnivå.. Under översikt över kontoaktivitet hittar du poäng som kommit in på ditt konto.

Poängen från ditt SAS kreditkort flyttas inte över direkt till ditt EuroBonuskonto, utan det sker en gång per månad. På dina kreditkortutgivares respektive medlemssidor kan du enkelt få en överblick på dina poängsaldon även innan poängen flyttas över. Både AmericanExpress SE och SAS Mastercard har appar som du kan ladda ner i mobiltelefonen. I appen Amex SE kan du också enkelt och överskådligt se hur långt du har kvar till att uppnå din 50% poängrabatt. Du kan således enkelt planera dina inköp för att få ihop en 2-4-1 voucher det året. Vouchern är giltig att boka resor för fram till 31/12 året efter att du tjänat ihop den. Bokningen av resan måste ske senast det datumet, men resan kan ske senare.

Fakturor

Fördelen med både Amex och Mastercard är att det alltid är samma OCR-nummer som används vid inbetalning, ett för Amex och ett för Mastercard. Det är enkelt att, närsom betala in dina debiteringar. Du kan enkelt hålla koll på din spendering varje månad i respektive app. Utöver det kan du föra över pengar till ditt sparkonto och namnge ”EuroBonus”. När du sedan får fakturan så har du redan lagt undan alla pengar som du handlat för på kortet. Ett enkelt sätt att hålla koll på sin ekonomi.

Sammanfattning, vad finns det för nackdelar?

Följer du tipsen i denna Guide får du snabbt ihop tillräckligt med poäng för att göra en trevlig resa. Det bäst av allt är att du kan åka i First Class eller Business Class & du betalar endast flygskatt till din destination. Du kan boka flygbiljetter på vilket flygbolag som helst inom Star Alliance för dina EuroBonus-poäng. Nackdelen är att det finns ställen som fortfarande inte accepterar American Express som betalningsmetod. Många gånger beror det på att AmericanExpress avgifter är högre för handlaren än motsvarande Mastercard- eller VISA kort. Det leder till att man inte kan tjäna in några EuroBonuspoäng på dessa ställen. Vill man ha poäng på sådana köp behöver man i så fall kombinera med ett SAS Mastercard kort eller se om du exempelvis kan betala med Paypal eller handla varan online där American Express betalningar finns tillgängliga. Anledningen till att du ändå skulle vilja ha ett SAS Amex kort ändå är att du kan tjäna in en 2-4-1-voucher (50% poängrabatt). Kom också ihåg att det är viktigt att betala sin faktura i tid. Du har 55 dagar räntefritt, efter det blir det snabbt väldigt dyrt om du slarvar och inte betalar. Att kunna sitta bekvämt i en högre kabinklass, med gott om benutrymme och samtidigt avnjuta ett glas bubbel och veta att man inte ens bekostat resan med pengar, utan med poäng från köp som man ändå hade gjort oavsett- det är livskvalitet!

Lycka till med ditt poängsamlande!

Skaffa Curve kort, kortet är kostnadsfritt. I samarbete med Curve får du 100 sek (€10) i välkomstbonus med vår inbjudningslänk.

Du kan använda Curve betalkort i kombination med SAS Mastercard och deras dubbla poäng-kampanjer för att maxa intagningen av Eurobonus-poäng. Du förlänger därmed kampanjdagarna upp till 30 dagar. Använd även Curve betalkort på din utlandsresa för fria uttag av kontanter. I samarbete med Curve får du €10 i välkomstbonus med vår inbjudningslänk. Gäller efter att du gjort minst 1st transaktion med något av dina underliggande kort genom Curve. Länken hittar du nedan & öppnas med fördel i mobiltelefonen då du behöver ladda ned Curve appen. Du kan läsa mer om Curve genom att klicka på bilden.

Vill du ha olika tips på hur du kan maxa din poängintjäning & få upp till 50 000 EuroBonus-poäng i startpott?

Tjäna EuroBonus-poäng & maxa din poängintjäning

Villkor för att få välkomstbonus

Villkor för att bjuda nytecknande av AmericanExpress kort med välkomstbonus är att det inte är tillåtet att dela en bjud in-länk via sociala medier eller på hemsidor. Skriv till oss på eurobonuspoang@gmail.com eller fyll i vårt kontaktformulär under ”kontakt” med ditt namn och att du önskar få inbjudningslänk, så skickar vi den till dig. Välkomstbonus gäller endast om du inte redan har, eller har haft, ett American Express-kort under de senaste 6 månaderna. Det kan ta upp till 10 veckor för belöningen att nå ditt Konto.

Ditt kort du ansöker omDin välkomstbonusDu samlar
SAS Amex Premium
12.000 EuroBonus poäng i välkomstbonus efter att du spenderar 15.000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.EuroBonus-poäng. 15 poäng per 100kr spenderat.
SAS Amex Elite18.000 EuroBonus poäng i välkomstbonus efter att du spenderar 20.000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.EuroBonus-poäng. 20 poäng per 100kr spenderat.
Gold Card100.000 Amex-poäng efter att du spenderar 15.000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.Amex-poäng. 1 poäng per spenderad krona.
Platinum200.000 poäng efter att du spenderar 20.000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.Amex-poäng. 1 poäng per spenderad krona.

Lämna ett svar

Close