Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL RESOR VÄRLDEN ÖVER

BOKA BONUSRESOR MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

SAS TRAVEL CASH / SAS TRAVEL WALLET

sastravelwallet.com

Sas Travel Cash / SAS Travel Wallet

Det finns flera diskussioner på nätet där personer avråder andra från att skaffa Travel Wallet. Det största frågetecknet verkar vara att det är helt omöjligt att avgöra vem du ingår en affärsöverenskommelse med. Det är inte SEB som står bakom detta som det vanliga SAS Mastercard kortet utan Catella Bank S.A. Flera har försökt att avsluta sitt konto och att säga upp sitt kort, utan att få svar när dem kontaktat kundtjänst. Enligt många personer i forumet på Business Class.se rekommenderas inte Travel Wallet. Många har haft stora problem med kundtjänst, överföringar och omöjlighet att säga upp kontot eller få tillgång till sitt kapital.

Travel Cash-kontocentral blev Travel Wallet-kontocentral hösten 2018. Ditt tidigare Travel Cash-konto, inklusive ditt saldo, transaktionshistorik och aktiva kort, finns tillgängligt när du loggar in på ditt nya Travel Wallet-konto. Travel wallet är ett preepaid-kort där du får poäng när du betalar med det och poängen kan du handla för på planet eller få en ny resa för. Travel Wallet administreras från en annan plattform än SAS EuroBonus Lojalitetsprogram. Med detta sagt, rekommenderas av säkerhetsskäl att du inte använder samma inloggningsuppgifter till Travel Wallet som till ditt EuroBonus-konto.

SAS EuroBonus Travel Wallet – Inget kreditkort – inga räntekostnader & inga årsavgifter

Med detta kort kan du resa utomlands men betala som en infödd & ta ut kontanter i automater runt om i världen. Alltför ofta tvingas resenärer att växla sina pengar på den lokala banken eller betala orimliga avgifter när de handlar utomlands. SAS Travel Wallet löser detta genom att du kan växla pengar i realtid, hemma eller utomlands, samtidigt som du tjänar SAS EuroBonus Extrapoäng. Med SAS EuroBonus Travel Wallet kan du ladda det med pengar i flera olika valutor och du belönas med EuroBonus Extrapoäng överallt där du kan betala med Mastercard. Det är inte ett kreditkort, så inga räntekostnader och inga årsavgifter, någonsin. Du kan också spärra kortet tillfälligt i appen tills det dyker upp igen.

Om du aldrig laddat 500 kronor eller mer på ditt Travel Cash-konto behöver du först ladda 500 kr eller mer innan du kvalificeras för beställning av ett Travel Wallet-kort genom Kontocentralen. Travel Wallet kortet är gratis om du använder det på något sätt under en 12 månadersperiod. Det är ingen valutaväxlingsavgift för växling till någon av dom 12 valutorna som specificeras på deras hemsida. Däremot är det 2,5 % för övriga valutor. Kom ihåg att alltid att ta ut kontanter i lokal valuta när du får valet.

  •  Årsavgift 0kr. 30 kr/mån först vid 12 månaders inaktivitet.
  • Tjäna 15 EuroBonus-poäng per 100 kronor
  • 0 SEK i månadsavgift, avgift för valutaväxling  & avgift i uttagsautomater
  • Valutaväxling – 12 valutor stöds
  • App i mobilen & Apple Pay
  • 10 000 extra-poäng när du laddar 50 000 kr i en utländsk valutaplånbok.
  • 5 000 extra-poäng när du laddar 30 000 kr i en utländsk valutaplånbok
  • 10 000 extra-poäng när du laddar 50 000 kr i en utländsk valutaplånbok
Fördelar med kortet, om du redan har ett SAS mastercard

Ha växelkursen klar för att kunna skriva snabba reseräkningar. Användning i skumma miljöer med en begränsad summa på kortet om det skimmas. Användning i skumma miljöer online, eftersom du har ett virtuellt kortnummer. Ger samma funktion som ett SAS smartpass

Det är enkelt att använda Travel Wallet. Det behövs ingen kreditansökan och du kan beställa ditt kort direkt från appen. Tillgänglig för alla som är medlemmar i SAS EuroBonus. Shoppa överallt i hela världen där Mastercard accepteras och tjäna fler EuroBonus Extrapoäng. Du tjänar poäng när du handlar hemma också. Ladda snabbt och enkelt ditt Travel Wallet med din hemmavaluta och växla dina pengar till 12 utländska valutor direkt från appen till förmånliga kurser, var du än är. Med ditt personliga Mastercard-kort kan du enkelt shoppa överallt där Mastercard accepteras, och du kan ta ut kontanter i automater runt om i världen. Varje gång du betalar utomlands tjänar du 15 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kronor (motsvarande) som du spenderar. Och du tjänar 2 EuroBonus Extrapoäng för varje 100 kronor (motsvarande) som du spenderar hemma.

Lönar det sig att ladda kortet med SAS Mastercard och tjäna EuroBonus-poäng?

Det går faktiskt, du kan ladda med valfritt VISA eller Mastercard. AmEx accepteras ej. Om du önskar att få 15 poäng/ 100kr spenderat på Travel Wallet måste man betala i någon annan valuta än SEK. Valutakursen är alltid minst 3% dyrare för samtliga valutor som man kan växla till hos SAS TW än det faktiska indexet. Även om man inte har en uttalad valutaväxlingsavgift, betalar man runt 3% för att växla pengar. Med detta sagt, finns det bra mycket bättre alternativ att samla poäng om fallet inte är att det är någon kampanj i samband med att man ändå ska växla valutor.

Kommentera

Close