Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL RESOR VÄRLDEN ÖVER

BOKA BONUSRESOR MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

SAS MASTERCARD- DUBBLA POÄNG KAMPANJ

Senast uppdaterad: 2022.05.04

SAS Mastercard Premium dubbla poäng kampanjer

Dubbla poäng med SAS Mastercard premium 💳

Datum: 27/5-29/5
Anmälan senast: 13/5

Under kampanjdagar tjänar du:
💳 30 Extrapoäng per 100 kr i sek
💳 40 Extrapoäng vid köp i utländsk valuta 
💳 50 Extrapoäng vid köp av flygbiljetter på sas.se.

Gäller även alla tillhörande PointEarner. Gäller inte kontantuttag.

Anmälan till SAS Mastercard dubbla poängkampanjer

Du anmäler dig till SAS Mastercard kampanjen genom din personliga länk som du får i din mail från sas@nl.flysas.com. Får du ingen inbjudan på din mail, kontrollera dina inställningar för kommunikation under ”mina uppgifter” på saseurobonusmastercard.se. En förutsättning för att man ska få dessa mail är att man har kryssat i att man vill ha dem under inställningar på sas.se. När du är inloggad går du till mina uppgifter -> Inställningar för kommunikation och bockar i rutan att du vill ha mailutskick. Kolla även att mailet inte inte hamnar i skräppost och att din mailadress stämmer på sas. Har man inte fått något mail inom några dagar kan det vara en bra idé att höra av sig till SAS Eurobonus Mastercard (SEB).

Förläng perioden med dubbla poäng genom att använda Curve betalkort

Glöm inte att använda ditt Curve kort för att förlänga dagarna med dubbla poäng! Curve är ett kort och en app i din mobil. I appen lägger du till dina kreditkort / betalkort, och sedan kan du växla mellan alla kort i appen på en millisekund, vilket du vill betala med. Det bästa med Curve är att du kan göra “Go-Back-In-Time” och flytta dina tidigare inköp mellan dina kort. Gränsen är 30 dagar tillbaks i tiden för GBIT. Utmärkt under dubbla poängkampanj dagar med SAS Mastercard. Det gör att du kan förlänga dubbla poäng till fler dagar än dem 3 dagar som Mastercard har som kampanj. Du använder alltså ditt SAS Mastercard kort som vanligt, men när mailet om dubbla poäng-kampanjer kommer och du anmält dig, slår du i stället över till att använda 100% Curve kort med något underliggande kort som INTE är SAS Mastercard kortet. Sedan under själva kampanjdagarna använder du GBIT tillbaks till SAS Mastercard kortet. Enkelt!

Skaffa Curve kort (standardkortet är kostnadsfritt) & få €10 i välkomstbonus med vår inbjudningslänk.

Du kan använda Curve betalkort i kombination med SAS Mastercard och deras dubbla poäng-kampanjer för att maxa intagningen av Eurobonus-poäng. Du kan förlänga dina kampanjdagar upp till 30 dagar. Använd även Curve betalkort på din utlandsresa för fria uttag av kontanter. I samarbete med Curve får du €10 i välkomstbonus med vår inbjudningslänk. Gäller efter att du gjort minst 1st transaktion med något av dina underliggande kort genom Curve. Länken hittar du nedan & öppnas med fördel i mobiltelefonen då du behöver ladda ned Curve appen. Du kan läsa mer om Curve genom att klicka på bilden.

Vill du optimera din poängintjäning ytterligare, kan du också kombinera ditt SAS Mastercard Premium med Revolut kort.

Revolut är ett ”kontantkort” där du laddar kortet med pengar från din bank, swish eller med ditt SAS Mastercard. Med det senare tjänar du EuroBonus-poäng när du fyller på från ditt kreditkort. Storhandlar du exempelvis för 2000 sek varje månad, då kan du med fördel ladda på Revolut kortet med samma summa under en dubbla-poäng kampanj och sedan använda det kortet månaden efter för din storhandling. Använd min länk när du skaffar Revolut så får vi båda en bonus (kortet är kostnadsfritt men fraktkostnad kan tillkomma)

Tidigare Dubbla poäng-kampanjer med SAS Mastercard

Kampanjerbjudande om dubbla poäng kan variera mellan det vanliga Mastercard World och Premium kortet.

 • 2022.05 – 27-29 maj – dubbla poäng alla köp (premiumkortet)
 • 2022.02 – 11-13 feb – dubbla poäng alla köp (premiumkortet)
 • 2021.11 – 26-28 nov – black Week: dubbla poäng alla köp (premiumkortet)
 • 2021.09 – 24-26 sept – dubbla poäng alla köp (premiumkortet)
 • 2021.06 – 25-27 juni – dubbla poäng alla köp
 • 2021.05 – 21-23 maj – dubbla poäng alla köp
 • 2020.11 – 13 & 18-20 dec – dubbla poäng alla köp
 • 2020.09 – 25-27 sept – dubbla poäng alla köp
 • 2020.07 – 3 -5 jul – dubbla poäng alla köp
 • 2020.02 – 14-16 feb – dubbla poäng alla köp
 • 2019.12 – 13-15 dec – dubbla poäng alla köp
 • 2019.09 – 27-29 sept – dubbla poäng alla köp
 • 2019.03 – 15-17 mars – dubbla poäng alla köp

Kommentera

Close