Close

FLYG GRATIS VÄRLDEN ÖVER

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA

SAS EURONONUS MASTERCARD DUBBLA POÄNG-KAMPANJER

SAS EURONONUS MASTERCARD DUBBLA POÄNG-KAMPANJER

På denna sida uppdateras information när SAS EuroBonus Mastercard kör dubbla poäng-kampanjer

Poängfest 24 – 26 sept 2021 med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium

Dubbla poäng med ditt SAS EuroBonus Mastercard Premium 24-26 sept. För att ta del av poängkampanjen måste du registrera dig senast den 16 sept, du får en bekräftelse via mail att du blivit registrerad. Du får upp till 50 Extrapoäng per 100 kronor, normalt upp till 25. Kreditkortet ges ut av SEB Kort Bank AB.

Anmälan till SAS Mastercard dubbla poängkampanjer

Du anmäler dig till SAS Mastercard kampanjen genom din personliga länk som du får i din mail. Får du ingen mail så kolla dina inställningar för kommunikation under ”mina uppgifter” på saseurobonusmastercard.se. En förutsättning för att man ska få dessa mail är att man har kryssat i att man vill ha dem under Inställningar på sas. se. När du är inloggad går du till mina uppgifter -> Inställningar för kommunikation och bockar i rutan att du vill ha mailutskick. Kolla även att mailet inte inte hamnar i skräppost och att din mailadress stämmer på sas. Har man inte fått något mail inom några dagar kan det vara en bra idé att höra av sig till SAS Eurobonus Mastercard (SEB).

Förläng perioden med dubbla poäng genom att använda Curve betalkort eller Revolut pre-paid kort (båda är gratis)

Glöm inte att använda ditt Curve kort för att förlänga dagarna med dubbla poäng! 

I appen som tillhör Curve kortet, lägger du till alla kreditkort och betalkort, sedan väljer du vilket av korten du vill betala med. Under SAS Mastercard poängkampanj kan du göra GBIT (Go-Back-In-Time) och flytta dina tidigare inköp från ett annat kort till SAS Mastercard kortet. Gränsen är 30 dagar tillbaks i tiden för GBIT. För er som skaffat curve kortet 2021, finns ett tak på max 5000SEK per varje GBIT transaktion. 

Vill du optimera din poängintjäning kan du kombinera ditt SAS Mastercard Premium med ett Curve-betalkort eller Revoult pre-paid kort. Så snart du får veta om kampanjen och anmäler dig i mailet som du får från SAS Mastercard, då kan du börja handla på ett annat underliggande kort i Curve, och sedan under kampanjdagarna använder du funktionen GoBackInTime (GBIT) med Curve kortet för att flytta transaktionerna till ditt SAS Mastercard Premium kort. Det gör att du kan förlänga dubbla poäng till fler dagar än dem 3 dagar som Mastercard har som kampanj. Enkelt!

Du kan också fylla på ditt Revolut ”kontant kort” med ditt SAS Mastercard, du handlar sedan med ditt Revolut kort vid senare tillfälle. Tänk på att om du fyller på Revolut kortet genom Curve och sedan gör en GBIT tillbaks till ditt SAS Mastercard, räknas det som bedrägeri eftersom att du bara flyttar pengar för att tjäna poäng – utan att handla med kortet. Sådant är indirekt olagligt och du kan både bli avstängd och anmäld, dessutom förstör du för oss andra poängsamlare genom att SEB uppmärksammar sådant beteende.

Skaffa Curve betalkort kostnadsfritt & få kortet laddat med 60 sek

Om du använder min länk får du ditt kort laddat med 60kr. Appen i telefonen hanterar allt med Curve, därför kommer du behöva ladda ner den för att kunna använda Curve. Ett tips är därför att öppna inbjudan ovan i telefonens webbläsare. Läs mer om Curve kort här

Tidigare Dubbla poäng-kampanjer med SAS Mastercard

Kampanjerbjudande om dubbla poäng kan variera mellan det vanliga Mastercard World och Premium kortet.

  • 2021.09 – 24-26 sept – dubbla poäng alla köp (premiumkortet)
  • 2021.06 – 25-27 juni – dubbla poäng alla köp
  • 2021.05 – 21-23 maj – dubbla poäng alla köp
  • 2020.11 – 13 & 18-20 dec – dubbla poäng alla köp
  • 2020.09 – 25-27 sept – dubbla poäng alla köp
  • 2020.07 – 3 -5 jul – dubbla poäng alla köp
  • 2020.02 – 14-16 feb – dubbla poäng alla köp
  • 2019.12 – 13-15 dec – dubbla poäng alla köp
  • 2019.09 – 27-29 sept – dubbla poäng alla köp
  • 2019.03 – 15-17 mars – dubbla poäng alla köp

Kommentera

Close
%d bloggare gillar detta: