Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP

ANVÄND DINA POÄNG TILL BONUSRESOR VÄRLDEN ÖVER

Välkommen 2021. Nu går vi förhoppningsvis äntligen mot ljusare tider

När världen öppnar upp sig igen kan du med hjälp av SAS American Express resa 2 för 1, över hela världen.  Njut av att se dina poäng växa tills du kan boka något spännande resmål. Vart drömmer du om att resa?

Inreseregler för olika länder 2021

Vilka inträdesregler och smittskyddstest gäller i olika länder? På grund av rådande omständigheter gällande Covid19 pandemin, är reseläget svårt att greppa och huruvida det ens går att resa till vissa länder. Regeringar och olika myndigheter hanterar regler och restriktioner olika beroende på olika faktorer, bland annat smittspridning och utbrott.


Dubbla poäng kampanj med SAS Mastercard premium

3 dagar dubbla poäng med SAS Mastercard Premium 12-14 februari 2021. Tjäna 2x poäng på alla dina köp med kortet under kampanjdagarna.

Snart lanseras SAS American Express Elite Expense Betalkort

American Express lanserar snart SAS Amex Elite Expense Betalkort. Med samma förmåner som med vanliga SAS Elite, utan att det är ett kreditkort. Med detta kort får man 20 000 status poäng varje år och är alltid minst silver medlem.
Betalkort – inget kreditkort.

Sammanfattning 2020

Det är många läsare som hittat hit under året, vilket känns väldigt roligt. Hemsidan fick sig också en makeover under sommaren och det var kaos under några månader då jag raderade allt och publicerade nya inlägg för att bättre kategorisera ämnen, vilket jag hoppas att ni haft överseende med.

Så samlade vi 2 st gratisresor i business Class

Poängintjänging 2020. Så samlade vi poäng till 2 st gratisresor i Business Class på 8 månader år 2020.

En Guide för att samla EuroBonus-poäng till resor utan att flyga!

Många tror att man måste flyga mycket för att samla ihop tillräckligt med flygpoäng, detta stämmer inte! Du behöver inte sätta din fot i ett flygplan innan du bokar din första poängresa.

Maxa din poängintjäning! Få upp till 50 000 EuroBonus-poäng i startpott.

Vill du ha olika tips på hur du kan maxa din poängintjäning? Du har väl inte missat att du kan tjäna upp till 80 EuroBonus-poäng per 100 kr spenderat hos Coop?

SAS höjer poängpriser på Award zoner för Star Alliance resor med SAS Eurobonus

Det är nya uppdaterade poängpriser på Awardzoner för Star Alliance resor. Det är regionerna Sydostasien och Oceanien som har uppdaterade poängpriser i prislistan.

Curve betalkort. Revolut & P.F.C Prepaid kort

Vilka fördelar finns det att använda sig av dessa kort?

Close