Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL RESOR VÄRLDEN ÖVER

BOKA BONUSRESOR MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

SAMARBETEN

Genom att samla poäng från våra vardagsinköp, flyger vi i Business Class med olika olika flygbolag inom Star Alliance världen över. På hemsidan delar vi med oss av personliga tips och erfarenheter gällande hur vi samlar EuroBonuspoäng från våra vardagsinköp och hur vi använder dem till att boka bonusresor / poängresor.Vi lägger ned mycket tid och engagemang på hemsidan och att inläggen är uppdaterade med ny information. Många hör av sig till oss med frågor, vilket vi såklart tycker är väldigt roligt. Alla inlägg vi skriver på hemsidan och dem tips som vi delar med oss av är utifrån egen kunskap och erfarenhet och vi vill reservera oss för eventuella felskrivningar.

Samarbeten & annonsutrymme

Många av våra inlägg på hemsidan innehåller annonslänkar och andra typer av samarbeten. Detta märks ut för att du som läsare ska vara medveten om detta. Annonsinlägg förekommer där företag köpt länk- och annonsutrymme på eurobonuspoang.com. Affiliatelänkar och annonslänkar betyder samma sak, och på hemsidan definierar vi våra annonser som annonslänkar. Du kan alltid välja att inte klicka på länkarna och själv söka upp produkten på nätet. Vi märker ut sponsrade inlägg enligt marknadsföringslagen. Vi har ett annonssamarbete med Google Ads, och dessa annonslänkar finns med i dem flesta inlägg publicerade på hemsidan.

Vid samarbete fakturerar vi för annonsutrymme eller annat arbete och priset avser exklusive moms 25%. Representerar du ett företag som kan vara av intresse för oss och våra läsare? Förslag gällande samarbete eller annonsplacering välkomnas, kontakta oss på eurobonuspoang@gmail.com

Marknadsföringslagen

För att marknadsföringen ska omfattas av reglerna i marknadsföringslagen krävs att syftet med marknadsföringen och innehållet i den är kommersiellt. Syftet ska alltså vara att sälja produkter och innehållet ska avse företagets verksamhet eller produkterna som säljs. Det ska även tydligt framgå vem som står bakom den aktuella marknadsföringen, alltså om att det är ert företag som gör marknadsföring för xx.

9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring. All information och text i annonsen skall vara på svenska. I annonsen ska det tydligt framgå att det är marknadsföring. Grundläggande regel för marknadsföring och reklam är att allt som sägs måste vara sant. Alla påståenden måste vara sanna och kunna bevisas av företaget som står bakom budskapet. Ert företag får ej uppge ett pris i sin marknadsföring och sedan ta ett annat pris vid själva köptillfället. Ni ansvarar för att all information i annonsen, t.ex. inlagda bilder och grafiska illustrationer, får användas i annonsen och att sådant återgivande inte strider mot lag samt att ni har rätt att marknadsföra objektet. Publicerat Material skall även i övrigt vara förenligt med god sed och får inte vara av stötande, våldsam, hotfull, kränkande eller obscen natur. Kunden inte avsiktligt får manipulera presentationen av sökresultatet. Om publicerat material skulle leda till att skadeståndskyldighet gentemot tredje man på grund av sitt innehåll eller annars, är medlem skyldig att hålla eurobonuspoang.com skadeslös. Vi förbehåller oss rätten att justera, neka eller avlägsna annonser och/eller kund som inte uppfyller vår policy.

Läs regler för reklam på hallakonsument.se eller  Läs om skillnad mellan PR & annonsering här.

Kommentera

Close