Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA

BOKA BONUSRESA VÄRLDEN ÖVER MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

Close

Du har inga produkter i varukorgen.

Samarbeten & Policy

EuroBonuspoäng.com

Sidan drivs av mig och min make som privatpersoner & vår hemsida har tusentals visningar varje vecka. Sidan drivs som hobbyverksamhet med fokus på flygresor, hur du samlar poäng till bonusresor och kan flyga gratis världen över genom att samla poäng från dina vardagsinköp. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Det förekommer att inlägg innehåller annonslänkar och andra typer av samarbeten. Detta märks ut för att du som läsare ska vara medveten om detta.

Det som skrivs i inläggen är aldrig justerade för att passa in i något samarbete mot betalning. Annonsinlägg förekommer där företag köpt länk- och annonsutrymme på eurobonuspoang.com. Affiliatelänkar och annonslänkar betyder samma sak, och på hemsidan definierar vi våra annonser som annonslänkar. Du kan alltid välja att inte klicka på länkarna och själv söka upp produkten på nätet. Vi märker ut sponsrade inlägg, enligt. marknadsföringslagen. Vi markerar och tydliggör detta innan annonsen dyker upp i flödet eller skriver att vi gör ett samarbete med någon part. Vi har ett annonssamarbete med Google Ads, och dessa annonslänkar finns med i dem flesta inlägg publicerade på hemsidan.

Samarbete & annonsutrymme

Vi lägger ned mycket tid och engagemang på hemsidan och att inläggen är uppdaterade med ny information. Vid samarbete fakturerar vi för annonsutrymme eller annat arbete och priset avser exklusive moms 25%. Representerar du ett företag som kan vara av intresse för oss och våra läsare? Förslag gällande samarbete eller annonsplacering välkomnas, kontakta oss på eurobonuspoang@gmail.com

Marknadsföringslagen

För att marknadsföringen ska omfattas av reglerna i marknadsföringslagen krävs att syftet med marknadsföringen och innehållet i den är kommersiellt. Syftet ska alltså vara att sälja produkter och innehållet ska avse företagets verksamhet eller produkterna som säljs. Det ska även tydligt framgå vem som står bakom den aktuella marknadsföringen, alltså om att det är ert företag som gör marknadsföring för xx.

9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring. All information och text i annonsen skall vara på svenska. I annonsen ska det tydligt framgå att det är marknadsföring. Grundläggande regel för marknadsföring och reklam är att allt som sägs måste vara sant. Alla påståenden måste vara sanna och kunna bevisas av företaget som står bakom budskapet. Ert företag får ej uppge ett pris i sin marknadsföring och sedan ta ett annat pris vid själva köptillfället. Ni ansvarar för att all information i annonsen, t.ex. inlagda bilder och grafiska illustrationer, får användas i annonsen och att sådant återgivande inte strider mot lag samt att ni har rätt att marknadsföra objektet. Publicerat Material skall även i övrigt vara förenligt med god sed och får inte vara av stötande, våldsam, hotfull, kränkande eller obscen natur. Kunden inte avsiktligt får manipulera presentationen av sökresultatet. Om publicerat material skulle leda till att skadeståndskyldighet gentemot tredje man på grund av sitt innehåll eller annars, är medlem skyldig att hålla eurobonuspoang.com skadeslös. Vi förbehåller oss rätten att justera, neka eller avlägsna annonser och/eller kund som inte uppfyller vår policy.

Läs regler för reklam på hallakonsument.se eller  Läs om skillnad mellan PR & annonsering här.

Kommentera

Close