Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL RESOR VÄRLDEN ÖVER

BOKA BONUSRESOR MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

PRIORITY PASS

Med 1300+ flygplatslounger i över 600 städer och 148 länder

Priority Pass ger tillgång till lounger hur du än flyger. För dig som vill få en lugn stund på intensiva flygplatser ger Priority Pass tillgång till över 1300 flygplatslounger världen över. Både Gold och Platinum har tillgång till Priority Pass; Gold Card med fyra fria besök och Platinum med obegränsad tillgång. Platinum har även tillgång AmericanExpress egna lounger, bl.a. på Arlanda ger American Express tillgång till lounge by Pontus. I Norge finns tillgång till klassiska lounger i Oslo och Stavanger. Som Platinum-medlem har du tillgång till Fast Track förbi security check, och kan ta något lättare att äta från Lounge on-the-go på utvalda flygplatser. 

Prioritypass.com
1300+ flygplatsupplevelser i över 600 städer och 148 länder och fler lounger som läggs till varje månad

UTNYTTA AV 800+ ERBJUDANDEN I VÄRLDEN
Priority Pass-medlemmar kan nu dra nytta av flygplatsrabatter på restauranger, detaljhandel och spa. Lös in erbjudanden enkelt via Priority Pass-appen eller med ditt digitala konto.

Njut av lugnet, servicen och bekvämligheten

Sätt dig ner, sträck ut dig, njut av en matbit före flygningen och en drink från det tillgängliga utbudet, inklusive gratis alkohol i de flesta lounger.

Håll dig uppkopplad på resan

Med gratis Wi-Fi i de flesta lounger kommer du att kunna arbeta, ha kontakt med vänner, familj och kollegor. Och glöm inte att ladda dem i loungen innan du går ombord på planet.

Priority Pass appen

Ladda ner den förnyade Priority Pass-appen för att få tillgång till ditt digitala medlemskort*, flygplatskartor och en mängd andra digitala funktioner för att berika din flygplatsupplevelse. Tillgång till digitala medlemskort kommer att variera beroende på ditt Priority Pass-medlemskap.


Kommentera

Close