Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP

ANVÄND DINA POÄNG TILL BONUSRESOR VÄRLDEN ÖVER

OM OSS

Award 2021
En sida med fokus på att samla poäng till gratis resor i Business eller First Class

Denna hemsida är riktad till alla personer som gillar att resa. Oavsett om du reser solo, som par eller som familj, så kan du/ni resa för poäng som du samlar ihop från dina vardagsinköp. Vill du också kunna resa lyxigt utan att betala kontanta medel för en Business Class biljett? Undrar du hur du ska gå tillväga för att kunna boka din drömresa för poäng? På hemsidan hittar du massor med tips i dem olika inläggen på hur du samlar poäng från dina vardagsinköp till resor med EuroBonuspoäng!

Våra vardagsinköp gör vi med med SAS AmericanExpress kort / SAS Mastercard kort & samlar EuroBonuspoäng. Poäng som är värda resor som vi annars inte haft om vi gjort våra inköp med ett vanligt bankkort från exempelvis Swedbank, Handelsbanken eller Nordea. Genom att få poäng för saker som vi ändå handlar i vardagen och att kunna resa i Business Class är en väldigt trevlig förmån. Vi vill inspirera andra & ge tips på hur du också kan resa lyxigt. Om du undrar något, hör gärna av dig till oss på eurobonuspoang@gmail.com

Använd vår inbjudningslänk och få välkomstbonus när du skaffar AmericanExpress

Om du planerar att skaffa ett AmericanExpress kort får du gärna använda vår länk när du tecknar kortet, då får vi båda en välkomstbonus mellan 6.000 – 18.000 EuroBonuspoäng (ibland mer vid kampanjer). Hur mycket du får i välkomstbonus beror på vilket AmericanExpress kort du skaffar.

Ditt kort du ansöker omDin välkomstbonus
SAS Amex Premium12 000 EuroBonus Extrapoäng efter en spendering om 15 000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.
Gold Card100 000 Amex-poäng efter en spendering om 15 000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.
Platinum200 000 Amex-poäng efter en spendering om 20 000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.
SAS Amex Premium12 000 EuroBonus Extrapoäng efter en spendering om 15 000 kronor under sina första 3 månader som kortmedlem.
SAS Amex Elite18 000 EuroBonus Extrapoäng efter en spendering om 20 000 kronor under dina första 3 månader som kortmedlem.

SOCIALA MEDIER

Här hittar du oss i olika sociala medier:
Instagram: @saseurobonuspoang
Facebook grupp: SAS Eurobonuspoäng

I gruppen “SAS EuroBonuspoäng” tipsar vi varandra och svarar på frågor som har med EuroBonus, SAS AmEx, SAS MC och intjäning av poäng ✈

Kontakta oss på eurobonuspoang@gmail.com eller fyll i formuläret nedan:

Gillar du vår hemsida? Ge ett bidrag. Swisha en kopp kaffe med QR-koden!

Vill du bidra till utvecklingen av denna hemsida med fler och uppdaterade inlägg? Vi lägger ner mycket tid på sidan & alla bidrag tas tacksamt emot och och går främst till kostnader och underhåll av denna webbsida. Swisha en kopp kaffe med QR-koden! Föredrar du Paypal eller att betala med kort så går det utmärkt! PayPal accepterar både AmericanExpess och SAS Mastercard.

Lämna ett svar

Close