Välkommen till sidan om EuroBonus

På sidan kan du läsa om hur du samlar poäng och hur du bokar dina poängresor

Vilka är vi?

Vi är två resgalna lokförare som driver denna sida. Vi vill inspirera andra till att kunna resa gratis världen över. Från början skapade vi en blogg för att själva hålla koll på alla tips och hur man gick till väga för att boka resor. När många började att fråga och visade intresse för hur vi samlar poäng och reser gratis, gjorde vi i ordning en layout och publicerade bloggsidan officiellt. Här hittar du info och tips om hur du samlar poäng, hur du bokar dina poängresor och mycket mycket mer. Häng med, det blir kul!

Att resa ofta kostar annars mycket pengar, men om du är medlem i EuroBonus och har ett SAS American Express kort eller SAS Mastercard kort, samlar du poäng på alla köp du gör med kortet, och kan med dessa poäng boka resor världen över med alla flygbolag Inom Star Alliance. Även om du inte reser så ofta är det värt att samla poäng, eftersom att dem är giltiga 5 år och när du väl ska resa kan du använda dem i stället för kontanter till flygbiljetter.

På sidan kan du söka specifika inlägg, kategorier eller etiketter i sökfältet längst upp till höger. Layouten på datorn visar över och underkategorier, medan versionen för mobiltelefon saknar underkategorier i menyn.

Om du också vill skaffa ett American Express kort, får du gärna använda vår värvningslänk så får vi båda mellan 20000 – 30.000 EuroBonus-poäng, beroende på om du skaffar ett SAS American Express premium eller Elite kort. Du får ingen välkomstbonus genom American Express hemsida när du ansöker om kort.

Om du undrar något som du inte hittar svar på, tveka inte att skicka ett mail på eurobonuspoang@gmail.com eller kommentera i inläggen. Dela gärna med dig av frågor och tips i vår facebook-grupp SAS EuroBonuspoäng.

Lycka till med ditt poängsamlande!

Läs mer om

Samla EuroBonus-poäng med SAS American Express

50% POÄNGRABATT – Flyg 2 personer för 1 – eller res ensam med 50%rabatt

TIPS! EN Guide för att samla EuroBonus-poäng till resor utan att flyga!

2020 – Så samlade vi poäng till gratis resa I Business Class.

2021 statistik – insamling av EuroBonus-poäng

Tips

Man behöver aldrig ha flugit och kan ändå boka resa med insamlade poäng. Vi tjänade ihop 115 000 EuroBonus-poäng på 8 månader till gratis flygresa i Business Class.

close

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!