Close

Samla poäng från dina vardagsinköp till resor världen över

Alla kan resa i Business Class med poäng från sina vardagsinköp.

ad-image

EuroBonus Everyday

artikeln senast uppdaterad: 2022.11.21

EuroBonus Everyday

EuroBonus Everyday – tjäna EuroBonuspoäng när du handlar i fysiska butiker som är samarbetspartners med EuroBonus.

Tjäna poäng i fysiska butiker utöver de poäng som du tjänar med ditt SAS AmericanExpress kort eller SAS Mastercard kort.

EuroBonus Everyday är ett smidigt system som är byggt för att ge dig ännu fler EuroBonus om du handlar på utvalda butiker och restauranger på stan. Genom att registrera ditt kreditkort på sajten kan du tjäna upp till 200 extra Eurobonuspoäng på varje hundralapp som du spenderar på mat, möbler, kläder och annat. Det är alltså en kickback på hela 200%. Du kan ansluta vilket kort som helst, och inte behöver tänka på annat än att betala med just det kortet när du handlar på restaurangen eller butiken.

När du kopplar dina betalkort till EuroBonus everyday, tjänar du extra EuroBonus-poäng i alla fysiska butiker som är samarbetspartners med EuroBonus. Många olika restauranger, cafeér och Barer både i Sverige och världen är samarbetspartners med EuroBonus och ingår i vad SAS kallar EuroBonus Everyday & ger alltså EuroBonus-poäng när man handlar i medverkande butiker. Du kopplar ditt betal/ kreditkort med ditt Eurobonus-nummer för poängintjäning, och sedan när du betalar med ditt kort i en onlinebutik eller fysisk butik som finns med i EuroBonus everyday kommer poängen registreras och överföras till ditt EuroBonuskonto automatiskt. Du kan koppla flera kort.

Exempel:

  • Du och dina vänner är ute på en restaurang som du vet är samarbetspartners med EuroBonus och finns med i EuroBonus everyday. Erbjudandet är just nu 20 poäng per spenderad krona på restaurangen. Notan för kalaset går på 1500 sek. Du har synkat alla dina kort med Eurobonus Everyday och betalar med ditt Amex premium kort, dina vänner swishar dig sedan för det dem är skyldiga dig. Du tjänar 1500 sek x 0,20 = 300 poäng. Du tjänar också 1500 sek x 0,15 = 225 poäng från Amex kortet. Totalt 525 poäng intjänat!

EuroBonus everyday – onlineköp

Du kan handla online i portalen och tjäna poäng. Du får poäng vid varje registrerat köp, oavsett om du handlar i fysiska anslutna butiker och restauranger eller online i portalen. Du tjänar allt från 20 poäng upp till 250 poäng per 100 kr som du handlar för. Om du har ett SAS Mastercard eller ett SAS American Express tjänar du dels poäng som kortet ger per spenderad krona, men också extrapoäng som respektive butik ger per spenderad krona.

EuroBonus everyday – fysiska butiker

Det är enkelt att tjäna EuroBonus-poäng som du kan använda till bonusresor eller andra förmåner. I SAS EuroBonus medlemsportal, kan du enkelt söka efter kategori och land för att se vilka butiker som är knutna till SAS EuroBonus. Under respektive butik finns en knapp ”Läs mer”. Den är bra att läsa på för att se om det finns några regler eller villkor för erbjudandet om intjäning av poäng (exempelvis om det endast gäller onlineköp eller om det endast gäller i fysisk butik). Du kan också se vilka betalkort som accepteras, en positiv fördel för oss som vill betala med American Express som första alternativ.

Är det restauranger eller butiker som man hade besökt oavsett, faller det sig naturligt att använda systemet EuroBonus everyday, för att få poäng på något man ändå skulle gjort. Här är exempel på butiker och restauranger i Stockholm:

  • Phil’s Burger
  • Berns hotel
  • Café Saturnus
  • Synoptik
  • Newport
  • Odd Molly
  • Boqueria
  • Pontus in the Air

I EuroBonus everyday portalen kan du söka fram önskad butik, och du kan också se hur många butiker som finns geografiskt. Om du exempelvis söker på ”Rituals” får du fram alla Ritualsbutiker i Sverige, Norge och Danmark.

Rituals 100 poäng per 100 kr

När du har sökt fram den butik du söker, kan du se hur många butiker som finns geografiskt. Om du exempelvis söker på ”Rituals” får du fram alla Ritualsbutiker i Sverige, Norge och Danmark.

Dra ditt SAS American Express eller SAS Mastercard som du kopplat till ditt EuroBonus-nummer och tjäna dubbla poäng
EuroBonus Everyday
Synka dina kreditkort till EuroBonus Everyday

Du måste först lägga till dina betalkort i portalen för att kunna tjäna EuroBonus Extra-poäng utöver dem poäng du tjänar med ditt kreditkort per krona. Bli först medlem i SAS EuroBonus för att få ditt EuroBonus-nummer (EB). Därefter lägger du till dem betalkort du vill synka med ditt EuroBonus nummer för att få poäng på dina köp.

Behöver man dra sitt medlemskort i kassan innan man betalar?

Tidigare har detta varit lite krångligt då man har behövt dra både sitt EuroBonus-kort och sitt kreditkort för att få poäng i fysiska butiker, men nu kan du alltså registrera dina kreditkort i portalen och endast dra ditt betalkort/kreditkort när du betalar. Om du har kopplat dina SAS kreditkort till EuroBonus Everyday, är det från och med 2020.09.01 inte längre möjligt att tjäna EuroBonus-poäng genom att använda ditt EuroBonus-medlemskort utan betalningsfunktion (EuroBonus vanliga medlemskort)

Registrera saknade poäng

Dina poäng registreras vanligtvis på ditt konto inom 1-5 arbetsdagar efter transaktionsdatumet. I sällsynta fall kan det ta upp till 25 dagar innan poäng registreras. Du kan lämna in en begäran om saknade poäng 8 dagar efter inköpsdatumet och senast sex månader efter köpsdatumet. Om du saknar poäng från vardagsbutikerna / webbshoppen kan du göra anspråk på dem här. Om du har problem med att synka ditt betal/kreditkort eller saknar poäng efter registrerat köp, kontakta support på support@loyalsolutions.eu

Poängkampanjer i EuroBonus everyday

Logga gärna in i portalen med jämna mellanrum. Ibland förekommer olika poäng-kampanjer. Under sommarmånaderna brukar det vara vanligt med erbjudande om dubbel poängintjäning eller högre, det vill säga minst 100 poäng per 100 lapp. Om du ändå ska göra dessa inköp, vore det ju tråkigt att du missade själva kampanjen. Vi brukar också uppdatera vårt instagram konto med ”veckans tips” där vi försöker få med dem bästa erbjudandena för veckan, så du kan även följa oss där.

EuroBonus Everyday

Lämna ett svar

Close
%d bloggare gillar detta: