Close

Samla poäng från dina vardagsinköp till resor världen över

Alla kan resa i Business Class med poäng från sina vardagsinköp.

ad-image

I annonssamarbete med Google Adsense.

På vår hemsida har har vi annonslänkar i våra inlägg. Du kan alltid välja att inte klicka på annonslänkarna på hemsidan.

Om ni önskar att komma i kontakt med oss, vänliga fyll i formuläret längst ned på denna sida, eller maila oss på eurobonuspoang@gmail.com


På vår hemsida har har vi annonslänkar i våra inlägg.

Du kan alltid välja att inte klicka på annonslänkarna på hemsidan.

För att kunna driva hemsidan och ge oss ett sätt att tjäna pengar på vårt onlineinnehåll, har vi intäkter från annonslänkar. Nästan alla inlägg på hemsidan innehåller annonslänkar från Google AdSense. AdSense matchar annonserna på vår hemsida med din webbplats baserat på ditt innehåll. Detta märks ut som ”i annonssamarbete med Google AdSense” överst i inlägget för att du som läsare ska vara medveten om att det förekommer reklam.

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för oss och våra läsare? Vill du synas på vår hemsida?

Vad söker vi i ett partnerskap?

Förslag gällande samarbete eller annonsplacering välkomnas, kontakta oss på eurobonuspoang@gmail.com Vi märker ut sponsrade inlägg enligt marknadsföringslagen. Idag har vi annonssamarbete med olika aktörer och företag. Vid önskemål om att annonsera för ert företag eller produkt, fakturerar vi för annonsutrymme och priset avser exklusive moms 25%.

Marknadsföringslagen

För att marknadsföringen ska omfattas av reglerna i marknadsföringslagen krävs att syftet med marknadsföringen och innehållet i den är kommersiellt. Syftet ska alltså vara att sälja produkter och innehållet ska avse företagets verksamhet eller produkterna som säljs. Det ska även tydligt framgå vem som står bakom den aktuella marknadsföringen, alltså om att det är ert företag som gör marknadsföring för xx. 9 § All marknadsföring ska utformas och presenteras så att det tydligt framgår att det är fråga om marknadsföring. Ert företag får ej uppge ett pris i sin marknadsföring och sedan ta ett annat pris vid själva köptillfället. Vi förbehåller oss rätten att justera, neka eller avlägsna annonser och/eller kund som inte uppfyller vår policy.


Vad roligt att du hittat till oss och vår hemsida! Kontakta oss gärna om du undrar något.

På hemsidan hittar du massor med tips på hur du samlar poäng från dina vardagsinköp till resor världen över, och hur du bokar din bonusresa! 

Vill du bli inbjuden till ett kreditkort ifrån American Express och få välkomstbonus när du ansöker om kortet? Fyll i ditt namn och din epostadress, så skickar vi inbjudningslänken till dig. Om ni skaffat American Express kort genom oss, hjälper vi dig gärna att leta fram en bonusresa till ditt drömresemål om du själv har svårt att veta hur du ska söka fram bonusbiljetten.

Close
%d bloggare gillar detta: