Close

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP

ANVÄND DINA POÄNG TILL BONUSRESOR VÄRLDEN ÖVER

BOKA HOTELL MED EUROBONUSPOÄNG

Hotels by EuroBonus

Använd dina EuroBonus-poäng på hotellnätter och sök bland fler än 250 000 boenden världen över. Du kan boka fram till två dagar före ankomst och upp till ett år i förväg. Boka smidigt och enkelt rum till dig själv och/eller någon annan via SAS onlinebokning. Tips! Ange din destination på engelska för bästa sökträff. En bokningsbekräftelse mejlas till dig vid bokningstillfället.

För att boka, logga in med det användarnamn du valde när du skapade ditt EuroBonus-konto. Du hittar den SAS-app under “Mig”. Du kan även logga in för att hitta din bokning betald med poäng. För att hitta din hotellbokning betald med pengar, logga in på Hotels by SAS.

EuroBonus Best Deal

I Norden har EuroBonus ett hundratal partnerhotell som erbjuder dubbelrum från 18 000 poäng/ natt. EuroBonus Best Deal är ett poängpris som ger dig det bästa värdet för dina poäng. Erbjudandet gäller övernattning i standardrum med frukost för två personer. Du kan boka fram till en dag före ankomst och poängpriset erbjuds i mån av tillgång hos EuroBonus partnerhotell: Scandic, Best Western i Norden, Park Inn by Radisson, Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Thon och First.

Snart lanseras EuroBonus Best Deal i SAS nya onlinebokning, men till dess boka rummen här. Ett rum till EuroBonus Best Deal ger dig det bästa värdet för dina poäng. Erbjudandet gäller för upp till 2 personer i dubbelrum inklusive frukost. Boka minst en dag i förväg. Du kan inte delbetala en bokning med pengar. Vill du betala med pengar och samtidigt tjäna poäng, boka via Hotels by SAS.

Boka rum till EuroBonus Best Deal

Ändra hotellbokning

Du kan inte ändra en hotellbokning (t.ex. antal hotellnätter) som betalats med EuroBonus-poäng. Du måste avboka din vistelse och göra en ny bokning online. På grund av dynamisk prissättning kan poängpriset ändras.

Avboka hotellbokning

Du kan avboka en hotellbokning som betalats med EuroBonus-poäng. För de flesta hotell kan du avboka upp till en viss tid, vanligtvis en dag före ankomstdatum. Om du avbokar inom den tillåtna tiden kommer poäng som fortfarande är giltiga att returneras till ditt konto. Poäng som har gått ut kommer inte att återbetalas. Avbokningsreglerna kan variera mellan boenden och bokningar. Var noga med att kontrollera avbokningsreglerna innan du bokar.

Du kan avboka upp till 24 timmar före incheckningsdatum och poäng som inte har gått ut sedan bokningen kommer att återföras till ditt konto.

Logga in för att hantera din bokning

SAS Customer Service

SAS Customer Service kan inte hjälpa till med att boka hotell med EuroBonus-poäng, ändra eller avboka en befintlig bokning. De kan heller inte återföra utgångna poäng eller svara på hotellspecifika frågor. Du kan endast boka och hantera din hotellbokning online.

Kommentera

Close