Close

FLYG GRATIS VÄRLDEN ÖVER

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA

Close

Du har inga produkter i varukorgen.

Omvandla dina inköp till poäng, och poäng till drömmar.

2020 och 2021 har varit tufft på många sätt, inte främst för världsekonomin och människors lidande. Vaccineringen har tagit fart, vilket innebär att UD har öppnat upp för resor igen. Äntligen tycker vi. Under hela pandemin har vi fortsatt med våra vardagliga inköp som genererat EuroBonus-poäng, och som har resulterat i ett bra poäng-sparande till framtida bonusresor.

Vi som driver denna sida heter Jonas och Idaa. Till vardags arbetar vi som lokförare. Fritiden fylls helst med resor till tropiska breddgrader, som ni kanske redan listat ut om ni läst inläggen här på hemsidan. Vi gör våra vardagsinköp med SAS AmericanExpress & samlar EuroBonus-poäng. Poäng som är värda resor (till hela världen som smörgåsbord!) som vi annars ändå inte haft om vi blippat Swedbank eller Nordeas kort i affären. Vi värderar kvalitet och att få resa i Business Class är en väldigt trevlig förmån. När vi inte reser umgås vi gärna med familj och vänner, men lägger också tid på aktivitet och träning. Just nu är fokus på husrenovering & utbyggnad av vårt hus som påbörjades 2021 och beräknas vara färdigt 2023, vilket gör att vårt resande kommer att hamna lite på hold. Men några resor ska vi allt försöka att hinna med under 2022.

Om ni undrar något, så är det bara att slänga iväg ett meddelande nedan!
Allt gott.

Gillar du vår hemsida?

Vi lägger ned mycket av vår lediga tid till denna sida, och all information är offentlig och finns tillgänglig för er att läsa utan några avgifter eller prenumerationskostnader. Stötta oss gärna genom att bidra ekonomiskt med valfritt belopp. Ditt bidrag uppskattas & pengarna går främst till hemsidans utgifter, teman & material.

Kontakta oss

close

Nyhetsbrev en gång per månad

Kommentera

Close